четвер, 28 липня 2011 14:45

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Суддя Кірєєв не дозволяє Тимошенко запрошувати свідків?

Суддя Кірєєв не дозволяє Тимошенко запрошувати свідків?

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко не буде запрошувати нових адвокатів для участі у газовій справі.

Про це вона сказала в інтерв'ю журналістам у перерві засідання Печерського райсуду.

Водночас вона не виключила, що подасть повторні клопотання про допуск в якості захисників "бютівця" Сергія Власенка, а також американських адвокатів Марка Фелдмана та Роджера Енока.

"Якщо попросити нових, то суддя Кірєєв дасть їм по 2-3 дні на ознайомлення з 5 тисячами сторінок матеріалів справи. Який у цьому сенс?", - запитала Тимошенко

Водночас, вона заявляє, що має понад 10 свідків,яких вона хотіла запросити вже сьогодні, однак Кірєєв їй відмовив у цьому.

"Ми хотіли подати заяву до канцелярії, але начальник канцелярії сказав, що за особистим дорученням судді не прийматиме клопотання. Наприклад я б хотіла долучити Діденка(екс-першого заступника голови "Нафтогазу України" Ігоря Діденка - ред.). Його не допитало навіть слідство, хоча він підписував угоди під час "газової кризи", першого віце-прем'єра Олександра Турчинова, який проводив засідання Кабміну, міністра Кабміну Петра Крупка, який би пояснив, як заповнюються документи. Хочемо залучити також експертів з Інституту держави і права імені Корецького та міжнародних аудиторських компаній. Але нам не дають цього зробити", - додала екс-прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Суддя Кірєєв не дозволяє Тимошенко запрошувати свідків?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі