вівторок, 26 березня 2013 15:26

Суд у справі Пилипишина перенесений на 18 квітня

Суд у справі Пилипишина перенесений на 18 квітня
Фото: p-p.com.ua

Судове засідання у справі екс-голови Шевченківської райдержадміністрації Віктора Пилипишина, якого звинувачують у незаконній передачі у власність приватній структурі житлового 4-поверхового будинку і будівлі вечірньої школи, перенесене на 18 квітня через нез'явлення свідка.

Про це повідомив представник держобвинувачення Сергій Здрак після засідання суду.

"Судове засідання перенесене у зв'язку з нез'явленням свідка. Явка судом була вказана як обов'язкова для повноти судового слідства. Наступне судове засідання призначене на 18 квітня", - заявив Здрак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК може призначити вибори в окрузі міністра - Магера

За його словами, сам Пилипишин був присутній на судовому засіданні. Також прокурор повідомив, що Пилипишин свідчитиме після допиту усіх свідків.

"Це його право свідчити. Відносно його позиції, він це зробить після допиту усіх свідків. Залишився один свідок", - розповів він.

Водночас представник прокуратури повідомив, що сьогодні мав дати свідчення свідок звинувачення, який був допитаний на досудовому слідстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безрезультатні "народні повстання" - українців не вдається підняти на протести

Як раніше повідомлялося, екс-главу Шевченківської РДА Пилипишина звинувачують в незаконній передачі у власність приватній структурі житлового 4-поверхового будинку за заниженою ціною 240 тис.грн., а також передачі у власність тій же приватній структурі будівлі вечірньої школи за ціною 274 тис.грн., незважаючи на законодавчу заборону відчуження навчальних установ. Сторона обвинувачення стверджує, що громаді Києва було нанесено 15 млн грн. збитків. За зловживання службовим становищем Кримінальним кодексом передбачене покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 6 років.

Зараз ви читаєте новину «Суд у справі Пилипишина перенесений на 18 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі