середа, 27 січня 2010 16:17

Штурм комбіната "Україна" обійшовся у 170000 гривень

Штурм комбіната "Україна" обійшовся у 170000 гривень

Збиток завданий ДП "Поліграфічний комбінат "Україна" в результаті штурму будівлі складає 170 тис.грн.

Про це заявив директор комбінату Валентин Музика. Також, за його словами, в даний момент представники Партії регіонів вже залишили будинок.

"Після подій, які відбулися, ми жорстко посилили охорону всіх цехів, доступ до виробничих приміщень мають тільки працівники цих цехів. У всіх цехах, де виготовляються бланки бюлетенів, цілодобово чергують офіцери Служби безпеки України ... На комбінаті працює постійна контрольна комісія ЦВК. Транспортні засоби йдуть під озброєною охороною. Ніяких фокусів ", - відзначив Музика.

При цьому він додав, що як директор гарантує: жодних проблем, про які говорять політики, пов"язаних з додатковими неврахованими тиражами (регіонали заявляли про плани уряду надрукувати 1,5 млн. "зайвих" бюлетенів, - ред.), не буде.

"Виготовимо стільки, скільки нам замовили. Ні на один бланочок більше", - пообіцяв Музика.

Як повідомили 25 січня депутати від Партії регіонів, в понеділок вранці у Києві було захоплено поліграфічний комбінат "Україна", на якому друкуються бюлетені для другого туру виборів Президента України.

За їхніми словами, в силовому захопленні брали участь 100-150 осіб. При цьому регіонали стверджували, що мета захоплення - надрукувати додатково 1,5 млн. бюлетенів.

У свою чергу, глава МВС Юрій Луценко заявляє, що співробітники міліції допомагали новому директору комбінату потрапити на своє робоче місце. Міністр підкреслив, що ситуація на комбінаті "Україна" пов"язана з комерційним інтересом депутатів від Партії регіонів.

ЛІГА

Зараз ви читаєте новину «Штурм комбіната "Україна" обійшовся у 170000 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі