пʼятниця, 25 січня 2013 16:28

Соратнику Путіна вже ввижаються вуличні бійці з України під проводом американського Держдепу

Соратнику Путіна вже ввижаються вуличні бійці з України під проводом американського Держдепу
Фото: fedorov-evgeni.livejournal.com

На думку депутата держдуми РФ Євгена Федорова, російську владу заполонили люди з Держдепу США

За словами депутата від "Єдиної Росії", американці можуть взяти під контроль будь-яке міністерство чи відомство, про це він повідомив в інтерв'ю російським журналістам, передає Цензор.НЕТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська біатлоністка хоче виступати за збірну України

"Над Президентом Росії Політбюро - Держдеп США. Але Путін не боїться з ним сперечатися. Путін проти цього повстав. І закон Діми Яковлєва - елемент цієї боротьби, - заявив депутат. - Усі закони, прийняті Думою, готуються американцями. Із них тільки 5 - 6 витягує вручну Путін. Путін змінити систему не може. Треба чекати, коли система завалиться сама. До цього моменту за Путіна повинні вийти на вулицю 10 мільйонів чоловік. Якщо вони не вийдуть - буде введено пряме американське правління".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" розповів про світлі перспективи економіки України

Далі Федоров зробив і сенсаційні заяви, які стосуються і нашої країни.

"У США в Москві близько 2000-3000 вуличних бійців плюс відряджені з України, - заявив Федоров, - Люди чекають від Путіна свободу від американців. Або він її дасть, або люди розчаруються".

Зараз ви читаєте новину «Соратнику Путіна вже ввижаються вуличні бійці з України під проводом американського Держдепу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі