субота, 06 січня 2024 16:08

Що хоче зробити Росія на цьому етапі війни - у Зеленського пояснили

Що хоче зробити Росія на цьому етапі війни - у Зеленського пояснили
Росія влаштовує "м'ясні штурми", щоб виправдати мілітаризацію. Фото: eastnews.ua

Росія на цьому етапі війни хоче "пересидіти" демократичні держави та проукраїнську коаліцію.

Для цього вона песимізує настрої, щоб не програти й не нести відповідальність за воєнні злочини. Радник глави Офіса президента Михайло Подоляк написав про це у Telegram.

Ворог продовжує "м'ясні штурми", щоб отримувати хоч якісь результати і виправдати власну мілітаризацію й перетворення країни на "мобілізаційно-трудовий табір".

"Стратегія Росії на цьому етапі війни абсолютно зрозуміла й прозора. Масштабно провокувати будь-які осередки напруженості, будь-які ескалації, будь-які конфлікти в різних точках світу, щоб відволікти глобальні ресурси від підтримки України", - наголосив Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сунак назвав страх Путіна

Загарбники влаштовують масовані обстріли, щоб спровокувати гуманітарні катастрофи та реалізувати геноцидні цілі війни.

"Систематичний обстріл із території Росії прифронтових міст України, щоб перетворити ці території на випалену землю та використовувати це як базовий пропагандистський аргумент: "Бійтеся нас і далі та погоджуйтеся на наші умови, тому що для нас не існує жодних гуманітарних правил і конвенцій", - пояснив радник.

Країна-агресорка Російська Федерація хоче заморозити конфлікт.

Про це написав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

"Росія на цьому етапі війни істерично вкладається, по-перше, у масштабні "м'ясні" контрштурми, щоб пройти хоча б на 500 метрів. Заради пропагандистських цілей", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Що хоче зробити Росія на цьому етапі війни - у Зеленського пояснили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі