вівторок, 29 серпня 2017 19:48

"Що це за нафіг такий?" - есемески від Саакашвілі обурили абонентів
5

На мобільні телефони українців приходить смс-розсилка з пропозицією підтримати колишнього голову Одеської області Міхеіла Саакашвілі, позбавленого українського громадянства.

Про це пише "Обозреватель".

Людям пропонують 10 вересня зібратися біля прикордонного пункту пропуску Краковець, щоб зустріти політика, який раніше неодноразово заявляв про свій намір повернутися в Україну в цей день.

Фото відповідного смс-повідомлення опублікувала в Facebook одеський волонтер Катерина Старцева.

 

"Вибачте, але що це за нафіг такий?" - обурилася вона, додавши, що раніше подібні смс можна було отримати лише від пропагандистів Віктора Януковича.

Знімок прокоментувала журналістка Олена Монова:

"Цікаво, гречка буде? Хоч бери і реєструйся з цікавості. Хоча ні, гречка як елемент підкупу вже дискредитована, в Чернігові он досі лушпинням плюються. Треба виходити на нові горизонти, винаходити нові електоральні важелі. У цьому випадку, з огляду на національний колорит, я б рекомендувала викотити аджику в баночках (тільки в склі, аджика в пластиці - лайно) і сулугуні. Ну або в крайньому вже випадку розсаду чогось".

 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі не пустять в Україну

26 липня президент України Петро Порошенко підписав указ про позбавлення Саакашвілі українського громадянства. Колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі, президент Грузії у 2004-2013 роках.

Зараз ви читаєте новину «"Що це за нафіг такий?" - есемески від Саакашвілі обурили абонентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі