субота, 05 травня 2012 11:20

Шкляр заявив, що депутатство у ВР для нього - це пониження

Шкляр заявив, що депутатство у ВР для нього - це пониження
Василь Шкляр ще не визначився із своїм балотуванням до ВР. Фото: gazeta.ua

Український письменник, автор роману "Чорний ворон" Василь Шкляр ще не визначився, чи буде балотуватись до наступної Верховної Ради. Разом з тим, якщо він таки піде до парламенту, то для нього це стане своєрідним пониженням.

Про це Шкляр розповів у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"у мене є різні пропозиції. Але я ще не визначився. У народі розглядають депутата Верховної Ради як якусь високу посаду, трамплін. Якщо ж я піду туди зі своєї посади непоганого письменника, то я піду на пониження", - відзначив письменник.

Він додав, що якщо йому і балотуватись до ВР, то як незалежному кандидату за підтримки Комітету опору диктатурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шкляр порівняв життя політиків і письменників в Україні

"Якщо мені іти до ВР з якоюсь особливою місією, то від об'єднаної опозиції, звичайно. Зараз такі обставини у державі, що треба б було висуватись тому, хто має сили. Даремно колись казали, що письменникам туди не варто йти, що там місце лише економістам, юристам. Ми вже бачимо, що чинять там економісти і юристи", - зауважив літератор.

За його словами, українській політиці потрібні непідкупність і чесність.

"Гарний приклад дала Литва. Коли вона здобула волю, до її Кабміну прийшли ніякі не економісти чи юристи, а звичайні хлопці у джинсах і кросівках. Там де немає корупції, а є патріотизм, все нормально. Нових рецептів в юриспруденції та економіці ми не відкриємо, адже усе готове у світі вже є. Просто його треба брати і чесно робити на своєм грунті", - підсумував Шкляр.

Зараз ви читаєте новину «Шкляр заявив, що депутатство у ВР для нього - це пониження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі