середа, 02 листопада 2011 10:31

Симоненко мріє, що Янукович звільнить "горе-реформатора" Тігіпка

Симоненко мріє, що Янукович звільнить "горе-реформатора" Тігіпка

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко сподівається, що на розширеному засіданні Кабінету Міністрів за участю президента Віктора Януковича будуть прийняті жорсткі кадрові рішення.

"Я сподіваюся, що на засіданні Кабінету Міністрів за участю президента будуть прийняті найжорсткіші кадрові рішення", - цитує слова політика прес-служба КПУ.

Симоненко підкреслив, що кардинальної реорганізації потребує весь соціально-економічний блок уряду: "У першу чергу повинен бути негайно відправлений у відставку горе-реформатор Тігіпко, який, лобіюючи інтереси МВФ і транснаціональних корпорацій, діє врозріз з інтересами народу і держави".

Лідер КПУ також наголосив на необхідності наведення порядку в реальній економіці, фінансовій сфері і військово-промисловому комплексі, у сфері культури. Він звернув увагу на необхідність залучення до відповідальності тих губернаторів, які не виконують наказ президента, і де заборгованості із заробітньої платі не погашаються.

"Дехто з губернаторів вимагає побільше прав, але при цьому забувають про свої обов'язки. Взявся за гуж, не кажи, що не дуж, - говорить народне прислів'я. Ті, хто не може або саботує виконання законів та указів, має бути звільнений" , - заявив лідер комуністів.

У той же час Симоненко переконаний, що одними кадровими перестановками проблему не вирішити.

"Треба не просто перетасувати управлінську колоду, а змінити ідеологію реформ, що проводяться таким чином, щоб вони працювали в інтересах більшості наших громадян, а не вузького кола олігархів і вищого чиновництва", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко мріє, що Янукович звільнить "горе-реформатора" Тігіпка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі