четвер, 07 листопада 2013 01:28

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Схід України не цікавиться питанням Тимошенко. Не їхня героїня - експерт

Схід України не цікавиться питанням Тимошенко. Не їхня героїня - експерт
Фото: ru.tsn.ua

Політолог Віктор Небоженко переконаний, що електорат східної України не цікавиться долею колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, бо це "не їхня героїня".

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я не думаю, що для жителів Луганська, Донецька, Харкова ця тема цікава. Вони це не будуть обговорювати, тому це не дуже серйозно", - наголосив він, коментуючи інформацію стосовно можливої організації обговорення на Півдні і Сході України питання лікування Тимошенко за кордоном.

"Я не думаю, що це буде. Це швидше за все наміри, а не робота в регіонах", наголосив він, додавши, що "це не виправдано та не можливо це реалізувати на прикладі електорату у східній Україні. Не цікава їм Тимошенко. Не їхня героїня, то чого їм обговорювати".

Нагадаємо, у ЗМІ зявилась інформація, що владі на місцях на Півдні і Сході України дано розпорядження організувати найближчим часом народне обговорення можливості відправки екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко на лікування за кордоном. За даними джерел, в першу чергу, цій темі мають бути присвячені ефіри у підконтрольних владі теле- і радіо ЗМІ. При цьому заздалегідь визначено резюме таких обговорень: "відпускати Тимошенко можна, але тільки після того, як вона і Павло Лазаренко повернуть гроші".

Зараз ви читаєте новину «Схід України не цікавиться питанням Тимошенко. Не їхня героїня - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

74

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі