четвер, 17 лютого 2022 23:04

Спецтема: Ворог біля українського кордону

Секретар РНБО заявив, що Росія не готова до повномасштабного вторгнення

Секретар РНБО заявив, що Росія не готова до повномасштабного вторгнення
Данілов прокоментував російське вторгнення. Фото: Українська правда

Секретар РНБО України Олексій Данілов заявив, що не бачить на сьогодні ознак того, що Росія розпочне повномасштабне вторгнення до України.

"Якщо йдеться про повномасштабну операцію стосовно нашої країни – ми такого не бачимо. Що ми на сьогодні бачимо? Ми бачимо провокації з боку РФ, які вони чинили постійно, але сьогодні це було зухвала і масована провокація", – розповів Данілов в ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна з Росією: Байден назвав нові дати вторгнення в Україну

"Починаючи з 30 жовтня минулого року, ми почали отримувати інформацію від розвідспільноти про ті процеси, які є на сьогодні. Я не можу підтвердити, що все в нас співпадало на 100% з нашими партнерами, але тим не менш, більшість інформації підтверджувалася, ми робили відповідні кроки і не сиділи, склавши руки", – сказав Данілов.

Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що наявна у Сполучених Штатів Америки інформація чітко показує, що сили Росії на суші та в морі готові до нападу.

Зараз ви читаєте новину «Секретар РНБО заявив, що Росія не готова до повномасштабного вторгнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі