четвер, 13 квітня 2023 10:32

Спецтема: Війна Росії проти України

Розвідка з'ясувала причини нещодавньої "бавовни" в РФ

Розвідка з'ясувала причини нещодавньої "бавовни" в РФ
Деякі росіяни намагаються самотужки боротися із внутрішньою окупацією. Фото: росЗМІ

Значна частина вибухів, які останнім часом відбуваються біля Російської Федерації, є результатом діяльності самих громадян Росії.

У РФ є активісти, які готові до збройного опору й уже діють, заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Вони дійсно готові. Ба більше – вже діють. Хтось у режимі передачі інформації для українських сил безпеки та оборони. А хтось безпосередньо реалізує активні заходи", – сказав він.

Деякі росіяни намагаються боротися із внутрішньою окупацією, зазначив представник ГУР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ГУР розказали про розпач російських еліт

"Можна сказати, що значна частина умовної "бавовни", яка відбувається на території РФ – це власне результат дій самих громадян Російської Федерації, які намагаються боротися із внутрішньою окупацією, а саме – з кривавим режимом російського диктатора Володимира Путіна", – додав Юсов.

Останні події в Брянській області також свідчать про те, що всередині Росії йдуть певні процеси.

"І вони лише набиратимуть обертів. Звичайно, дуже багато ми зможемо розповісти вже після перемоги та падіння злочинного путінського режиму", – пояснив він.

В окупованому Росією Криму "з міркувань безпеки" цьогоріч не проводитимуть парад на 9 травня. Російська влада у прикордонних до України областях також скасовує травневі паради й демонстрації. У Бєлгородській і Курській областях РФ вирішили не проводити жодних заходів, щоб "не провокувати противника" скупченням військових і техніки.

Зараз ви читаєте новину «Розвідка з'ясувала причини нещодавньої "бавовни" в РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі