середа, 12 квітня 2023 10:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти в Криму відмовилися від параду на 9 травня

Окупанти в Криму відмовилися від параду на 9 травня
Окупаційна "влада" в Криму відмовляється проводити парад 9 травня начебто з міркувань безпеки. Фото: pixabay.com

В окупованому Росією Криму "з міркувань безпеки" цьогоріч не проводитимуть парад на 9 травня.

Також військові заходи скасують у Севастополі, заявив ставленик Кремля, так званий очільник півостора Сергій Аксьонов. За словами гауляйтера, будуть скасовані й святкові демонстрації на 1 травня та хода "безсмертного полку".

"Органи влади Республіки Крим та міста-героя Севастополя ухвалили спільне рішення не проводити святкові демонстрації та військовий парад", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тривожний парад: Кім Чен Ин похизувався небувалою кількістю ядерних ракет

Вчора стало відомо, що російська влада у прикордонних до України областях також скасовує парад на 9 травня. У Бєлгородській і Курській областях РФ вирішили не проводити жодних заходів, щоб "не провокувати противника" скупченням військових і техніки.

У Криму місцеві жителі не будуть чинити збройний спротив українським військам. Індиферентній частині населення буде байдуже. Українську армію будуть зустрічати дуже активно і не зі зброєю в руках, а з, умовно кажучи, квітами, вважає постійна представниця президента в Криму Таміла Ташева.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти в Криму відмовилися від параду на 9 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі