четвер, 09 березня 2023 17:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни планують масштабну провокацію на українсько-білоруському кордоні ‒ розвідка

Військово-політичне командування країни-агресорки Російської Федерації планує масштабну провокацію на кордоні України і Білорусі.

Для цього на територію Білорусі прибувають кілька груп росіян. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерство оборони України.

Для детального висвітлення провокації у Білорусь має прибути головний російський пропагандист Володимир Соловйов, повідомляють.

"11 березня планується організація теле-радіомоста та пряма трансляція з місця подій для пропагандистських ЗМІ в РФ", ‒ пишуть.

Автор: Facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine
  У провокації росіяни планують залучити кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова, повідомила розвідка.
У провокації росіяни планують залучити кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова, повідомила розвідка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Акт безсилля" – МЗС прокоментувало випади Лукашенка

"Імовірно, плани окупантів передбачають загрозу руйнування об'єктів інфраструктури та можливі жертви серед мирного населення", ‒ повідомило ГУР.

Мета провокації – створення ворожої суспільної думки щодо України з боку білоруських громадян і забезпечення повноцінної участі збройних сил країни у війні на боці РФ, пише розвідка.

"Нагадуємо, що Україна не проводить жодних бойових операцій на території Білорусі", ‒ повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони.

Державна прикордонна служба України фіксує перекидання з Білорусі в РФ підрозділів російських військ. На території Білорусі росіяни проходять підготовку і навчання, повідомляв речник ДПСУ Андрій Демченко.

На території Білорусі перебувають 9-10 тис. російських військових, сказав.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни планують масштабну провокацію на українсько-білоруському кордоні ‒ розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі