неділя, 06 серпня 2023 22:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Російських солдатів примушують підписувати контракти без терміну дії – перехоплення

Російських солдатів примушують підписувати контракти без терміну дії – перехоплення
Російські солдати підписують контракти на військову службу без дати закінчення – перехоплення ГУР. Фото: Лівий берег

Російське військове командування примушує солдатів підписувати контракти без зазначення дати підписання контрактів та терміну дії контракту.

В результаті реалізації такого рішення командування РФ матиме змогу самостійно визначати тривалість контракту особового складу, а у випадку їх гибелі (важкого травмування) дострокового його припинення, йдеться в черговому прехопленні Головного управління розвідки Міноборони України.

Один окупант пояснює іншому, що контракти з січня цього року, а не з квітня, як вони писали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сам одного зарізав": окупанти вбивають один одного

"Бл*дь, на 2 роки писати нах*й треба. Я буду там писати рік, нах*й. А вони хочуть, щоби ми на два роки писали, прикинь", – розповідає росіянин.

ГУР нагадує, що за кожен воєнний злочин, здійснений проти України, буде справедлива відплата.

Російські окупанти масово дезертирують, голодують, потребують елементарних речей. Командування не дає їм не те, що відпусток – навіть не відпускає з позицій.

Тому мобілізовані росіяни просто розбігаються, поскаржився матері російський окупант у розмові, перехоплення якої опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зараз ви читаєте новину «Російських солдатів примушують підписувати контракти без терміну дії – перехоплення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі