середа, 07 грудня 2022 05:45

Спецтема: Війна Росії проти України

"Тут ані постачання, ані їжі": окупант поскаржився рідним на масове дезертирство і погане постачання – перехоплення

"Тут ані постачання, ані їжі": окупант поскаржився рідним на масове дезертирство і погане постачання – перехоплення
Мобілізовані росіяни на Донеччині масово дезертирують. Фото: politeka.net

Російські окупанти на Донеччині масово дезертирують, голодують, потребують елементарних речей. Командування не дає їм не те, що відпусток – навіть не відпускає з позицій.

Тому мобілізовані росіяни просто розбігаються, поскаржився матері російський окупант у розмові, перехоплення якої опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Так, окупант говорить матері про те, що у них там немає нічого хорошого. Мобілізовані тікають з позицій, бо перебувають у холоді, сльоті, морозі, голодують, не можуть спати. У відповідь на слова матері про те, що це дезертирство, росіянин говорить про те, що він та його товариші по службі планують вчинити точно так само.

"У грудні, якщо нас у відпустку не відпустять, ми теж підемо. Ти просто не уявляєш, ми в болоті живемо, у нас все тече, ні поспати, ні пожерти, єб*ть", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Як тут не пити" - окупант жаліється матері на великі втрати

Також мобілізований розповів, що у них змінився командир - але вони його досі так і не побачили. Командування при цьому відкрито говорить, що відпускати з позицій мобілізованих ніхто не планує. А паспорти у мобілізованих вилучили.

Він розповів, що у них змінився командир, і нового командира вони не бачили.

"Пацани звідси йдуть кожен день ... йдуть в тил, через кордони... тут ані постачання, ані їжі...якби ми паспорти додому не відправили, то з'*балися б дуже просто звідси" - додав росіянин.

Російські окупанти в дзвінках своїм рідним скаржаться на те, що реалії російської армії докорінно відрізняються від того, що малює російська пропаганда: із забезпеченням бардак, оснащення немає, підрозділи небоєздатні, втрати – величезні.

Так, один окупант розповів дружині, що нещодавно 300 російських окупантів були ліквідовані ЗСУ, бо росіянам видали автомати без набоїв, повідомляє ГУР МО у своєму перехопленні.

При цьому таким чином озброєних росіян кинули на "передок" та змусили утримувати позиції. Зрозуміло, що всі були винищені українськими солдатами.

Зараз ви читаєте новину «"Тут ані постачання, ані їжі": окупант поскаржився рідним на масове дезертирство і погане постачання – перехоплення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі