понеділок, 12 червня 2023 04:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські командири знущаються з підлеглих – б'ють та прив'язують до дерев

Російські командири знущаються з підлеглих – б'ють та прив'язують до дерев
Стало відомо про "порядки" в російській армії. Фото: Кореспондент

У російському спецпідрозділі "Шторм Z", який формують здебільшого з ув'язнених або із людей, які мають проблеми з законом, жорстоко розправляються з незгодними окупантами.

Там намагаються, вочевидь, усіма силами наслідувати методи дисциплінування ПВК "Вагнера", розповів загарбник Володимир Отришко, якого Сили оборони України захопили у полон, повідомляє 24 Канал.

За його словами, командир роти, заступник командира роти та командири інших бригад нещадно били усіх, хто відмовлявся брати до рук зброю. Доходило до того, що відбивали нирки.

Також його з іншими загарбниками не лише жорстоко били, а й прив'язували до дерева на тривалий час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії на українців вішають статтю "міжнародний тероризм", б'ють і катують - ЗМІ

"Це нелюди, одним словом, нелюди. Нас побили, потім прив'язали до дерева. І висіли там дві доби. Давали там кусень хліба, на*уй, більше нічого. Голодні там були", – сказав Володимир.

Були випадки не лише побиття, а й вбивства – одного з окупантів закопали живцем.

Такі "методи виховання" застосовувалися й до літніх чоловіків, яким було за 70. Їх і били, і прив'язували до дерев, і морили голодом. Іноді внаслідок такого дисциплінування підлеглі загарбники отримували інвалідність.

"Я з одним розмовляв, він сказав: "Ось би я підірвав би їх всіх, на*уй". Він це не зробив, він старий. Його так побили, що він дар мовлення втратив. Він тепер розумово відсталий – ось так його побили", – розповів Володимир.

Українці воюють проти російських окупантів, які часто є садистами та маніяками. Вони прийшли вбивати й катувати, влаштовувати геноцид українського народу. Загарбники без жалю розстрілюють цивільних, викладають у мережу відео зі стратою українського полоненого, якому відтинають голову, зізнаються у вбивствах українських дітей, радіють смертям мирних українців від російських ракет.

Зараз ви читаєте новину «Російські командири знущаються з підлеглих – б'ють та прив'язують до дерев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі