середа, 18 березня 2009 15:22

"Регіони" голосуватимуть проти п"яти міністрів

"Регіони"  голосуватимуть проти п"яти міністрів

Партія регіонів готова голосувати за звільнення Юрія Луценка, Івана Вакарчука, Василя Вовкуна і Володимира Шандри з посад міністрів.

Крім того, "регіонали" не виключають і позитивного голосування по відставці Миколи Оніщука з посади Міністра юстиції. Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич в інтерв"ю журналістам.

Зокрема, Шуфрич сказав: "Я погано собі уявляю, щоб Партія регіонів підтримала яке-небудь представлення на члена Кабінету Міністрів України. Я думаю, що це повинна робити виключно коаліція. Можливо, в черговий раз допоможуть комуністи. Ми можемо голосувати за зняття окремих міністрів, відносно яких у нас ухвалено рішення про їх звільнення. А що стосується голосування за призначення - ця справа виняткова коаліції".

"Я погано уявляю, щоб ПР підтримала яке-небудь представлення на члена уряду"

Шуфрич уточнив, що, відповідно до рішення політради партії і опозиційного уряду, "регіонали" готові висловити недовіру Міністрові внутрішніх справ Луценку, Міністрові культури Вовкуну, Міністрові освіти Вакарчуку, Міністрові з питань надзвичайних ситуацій Шандрі. "Виникали питання і відносно інших міністрів, які сьогодні, на наш погляд, своїми діями порушили чинне законодавство і Конституцію, зловживали своїм службовим положенням. Безумовно, під час розгляду цих питань ми висловлюватимемо свою позицію", - зокрема, підкреслив народний депутат.

Відповідаючи на запитання, яка позиція Партії регіонів відносно Міністра юстиції Оніщука, Шуфри сказав: "Після останніх рішень Верховної Ради Міністр юстиції висловив своє відношення до прийнятих Верховною Радою рішеннях, що викликало у нас здивування, м"яко кажучи. Я не виключаю, що може бути підняте питання, зокрема, і відносно нього".

Нагадаємо, сьогодні о 19:00 почнеться засідання фракції БЮТ за участю Прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко, на якому планується розглянути пакет кадрових пропозицій на завтра. Про це повідомив заступник лідера БЮТ Андрій Кожем"якін.

За його словами, "малий" пакет кадрових змін у Кабміні, який планувався спочатку, вже переростає в середній.

За матеріалами: Ліга.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" голосуватимуть проти п"яти міністрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі