четвер, 08 липня 2010 19:52

"Регіоналів" не здивує, коли хтось із команди Черновецького сяде за грати

"Регіоналів" не здивує, коли хтось із команди Черновецького сяде за грати

Для першого заступника голови Партії регіонів Володимира Рибака не став несподіваним обшук працівниками СБУ в кабінеті секретаря Київради Олеся Довгого. Про це він сказав в інтерв"ю Главкому.

"Я завжди говорив про це своїм підлеглим – ми підемо, прийдуть інші і рано чи пізно перевірять нашу діяльність. У архівах все є, тому нести відповідальність доведеться і через десять років. Це той випадок", - переконаний Рибак.

При цьому він відзначив, що до цього слідчі органи накопичували матеріал про зловживання в київській владі і на сьогоднішній день у правоохоронців з"явилися питання. "Я так зрозумів, що вони вчора мирно і люб"язно поговорили – слідчі і секретар міськради. Думаю, бесіди будуть ще", - сказав Рибак.

Регіонал також повідомив, що не здивується і тому, коли хтось із старої команди Черновецького тепер сяде за грати. "Не здивуюся нічому. Тому що треба було, окрім київської землі, розглядати нагальні проблеми. І я говорив їм про це", - сказав він.

"Якби вони більше уваги приділяли зобов"язанням, які вони давали жителям, менше б часу було на інші питання. Для міськради земля – це не головне", - додав Рибак.

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналів" не здивує, коли хтось із команди Черновецького сяде за грати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі