пʼятниця, 18 листопада 2022 14:11

Пєсков готовий говорити із Заходом, щоб Україна погодилась на переговори

Пєсков готовий говорити із Заходом, щоб Україна погодилась на переговори
Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що в України мінлива позиція. Фото: eastnews.ua

У Кремлі можуть провести переговори із країнами Заходу.

Сподіваються, що це підштовхне Україну до переговорів. Про це сказав прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія офіційними і неофіційними каналами пропонує Україні переговори – Арахамія

"Попередній досвід роботи з Києвом показує, що без розмов із Заходом позиція Києва дуже мінлива. Тому, безумовно, скажімо так, напрямним, що підкріплює та зміцнює елементом такого спілкування могло б бути і спілкування із Заходом", – сказав Пєсков.

Він укотре заявив, що Київ виконує директиви Заходу.

Відсутність світла і тепла в багатьох районах України – це наслідки дій української влади, яка відмовляється від переговорів. З такою заявою виступив 17 листопада речник президента РФ Дмитро Пєсков. Він також заявив, що ракетні удари завдаються по об'єктах інфраструктури України, які нібито "прямо або побічно мають відношення до її військового потенціалу".

Президент України Володимир Зеленський отримував сигнали від лідерів держав, що президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін хоче переговорів. Такі "сигнали" надходили до звільнення від російських окупантів Херсона. Про це Зеленський сказав у середу, 16 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Пєсков готовий говорити із Заходом, щоб Україна погодилась на переговори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі