четвер, 17 листопада 2022 16:22

Спецтема: Війна Росії проти України

У Путіна зізналися, чого добивається РФ ракетними ударами по Україні

У Путіна зізналися, чого добивається РФ ракетними ударами по Україні
Речник президента РФ Дмитро Пєсков зізнався, чого добивається Росія ракетними ударами по українській інфраструктурі. Фото: Getty Images

Відсутність світла і тепла в багатьох районах України – це наслідки дій української влади, яка відмовляється від переговорів.

З такою заявою виступив речник президента РФ Дмитро Пєсков. Він також заявив, що ракетні удари завдаються по об'єктах інфраструктури України, які нібито "прямо або побічно мають відношення до її військового потенціалу", передає російський "Интерфакс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внаслідок обстрілу Дніпра постраждали десятки мирних людей: наслідки показали на фото

Пєсков визнав, що терористи хочуть посеред зими залишити українців без газу та електрики, щоб змусити нашу владу сісти за стіл переговорів.

"Небажання української сторони розв'язувати проблему, виходити на переговори, ба більше, дії української сторони щодо відмови від узгоджених розумінь тексту і так далі, ось це все наслідки, і про це теж потрібно говорити", – сказав він.

Вранці 17 листопада Росія масовано атакувала Україну.

Вибухи пролунали в Харкові, Одесі та Дніпрі. Є значні руйнування та поранені.

В інших областях спрацювали сили ППО.

У вівторок, 15 листопада, російські окупанти завдали масованих ракетних ударів по території України.

Вибухи пролунали у Харкові, Кривому Розі, Вінниці, Львові, Рівному, Житомирі, Хмельницькому, Полтаві, Кропивницькому, Кривому Розі та прилеглих до цих міст областях.

Цього ж дня окупанти обстріляли Київську область та столицю України.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна зізналися, чого добивається РФ ракетними ударами по Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі