четвер, 03 березня 2011 12:12

П'яний молдаванин підняв на ноги всю ДАІ Криму

П'яний молдаванин підняв на ноги всю ДАІ Криму

У Сімферополі після тривалої погоні співробітники ДАІ затримали громадянина Молдови, який відмовився зупинитися на вимогу інспекторів.

Співробітники ДАІ переслідували порушника з Білогірська, а затримали на проспекті Перемоги в Сімферополі.

Як повідомили в ДАІ, ввечері трасою Феодосія - Білогірськ з явним перевищенням швидкості мчав автомобіль ВАЗ-2107. На 40-км траси чергував наряд ДПС ДАІ Білогірського району. Побачивши порушника, співробітники ДАІ відразу ж спробували зупинити автомобіль, але, незважаючи на цю вимогу, водій тільки підвищив швидкість.

"Почалося переслідування. Лихач, втікаючи від погоні, неодноразово створював аварійно-небезпечні ситуації, загрожуючи безпеці дорожнього руху", - йдеться у повідомленні ДАІ Криму.

Водієві неодноразово висувалися вимоги про зупинку, на які він ніяк не реагував. За характером руху автомобіля, маневрами, обгонами по суцільній смузі і високій швидкості даішникам "стало зрозуміло, що за кермом, або злочинець, або людина в неадекватному стані".

У Сімферополі до Білогірського наряду ДАІ приєдналися ще кілька місцевих патрульних автомобілів. Водій прямував у бік Куйбишевського кільця, але на перехресті проспекту Перемоги та вулиці Кечкеметської він зачепив попутний Renault, в результаті чого ВАЗ відкинуло до бордюру, від удару в нього вивернуло переднє колесо, і, розвернувшись упоперек дороги, машина зупинилася.

Водій, 34-річний громадянин Молдови, як з'ясувалося на медобстеженні, перебував напідпитку. За його словами, перед поїздкою він випив шість пляшок пива. Від решти пояснень і коментарів без свого адвоката чоловік відмовився.

Стосовно правопорушника складено протоколи за 130 і 124 статтями адміністративного кодексу. Матеріали справи передані до суду, де і буде визначено запобіжний захід.

Зараз ви читаєте новину «П'яний молдаванин підняв на ноги всю ДАІ Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі