понеділок, 10 січня 2011 13:29

В Одесі п'яний водій нацькував на даішників пітбуля

В Одесі п'яний водій нацькував на даішників пітбуля

В Одесі нетверезий водій автомобіля намагався втекти від співробітників ДАІ, які зупинили його, і нацькував на них пітбультер'єра.

Про це повідомляє прес-служба УДАІ в Одеській області в понеділок.

Як зазначає прес-служба, співробітники ДАІ зупинили автомобіль "Кіа Маджентіс" під керуванням водія 1979 р.н. При спробі перевірити документи, яких у затриманого не виявилося, правоохоронці виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували йому пройти медичний огляд.

Однак той підійшов до свого автомобіля, відкрив двері і скомандував "Фас!" собаці породи пітбуль, який перебував в авто без намордника. Сам же правопорушник спробував втекти від даішників.

Через деякий час даішники затримали втікача і змушені були надіти на нього наручники, оскільки чоловік спробував знову чинити опір.

Потім чоловіка доставили до медустанови, де аналізи підтвердили, що затриманий перебуває у стані алкогольного сп'яніння.

Водій був доставлений в міліцію, а його автомобіль - на штрафмайданчик. Даішники від укусів собаки не постраждали.

Раніше на Вінниччині від співробітників ДАІ намагалася втекти 41-річна Людмила Бзянкова. Наздоганяти порушницю на швидкості 150 км/год правоохоронцям довелося близько 20 км.

Під час затримання жінка зірвала з інспектора значок і викинула на дорогу. Її на п'ять діб арештували за непокору міліції.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «В Одесі п'яний водій нацькував на даішників пітбуля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі