понеділок, 12 червня 2023 22:50

Президент анонсував на п'ятницю важливі рішення

Президент анонсував на п'ятницю важливі рішення
Президент Володимир Зеленський анонсував рішення. Фото: president.gov.ua

Урядовці доповіли про стан укриттів. Результати – невтішні.

На п'ятницю будуть підготовлені відповідні проєкти рішень – і щодо тих, хто відповідальний. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Була на Ставці сьогодні й підсумкова доповідь щодо готовності та неготовності укриттів по всій країні, у найбільших містах і в Києві. Доповідали міністри Клименко, Камишін і Кубраков. Результати, м'яко кажучи, невтішні", – сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заява підписана. Кличко показав доказ звільнення чиновника, що гуляв уночі

Президент анонсував рішення.

"На п'ятницю будуть підготовлені відповідні проекти рішень – і щодо тих, хто відповідальний, і щодо забезпечення належного рівня захисту для наших людей в усіх українських містах", – заявив Зеленський.

1 червня вночі росіяни атакували ракетами Київ. Ворог випустив 10 балістичних і крилатих ракет типу "Іскандер" з Брянської області. Повітряні сили ЗСУ знищили усі ракети. У Деснянському районі уламки збитих ворожих цілей пошкодили поліклініку і житловий будинок.

Загинули дві жінки і дев'ятирічна дівчинка, які намагалися потрапити у закрите бомбосховище.

3 червня Голосіївський районний суд обрав запобіжні заходи для чотирьох затриманих у справі щодо загибелі людей під зачиненим бомбосховищем. Суд відправив охоронця поліклініки у слідчий ізолятор на два місяці.

Зараз ви читаєте новину «Президент анонсував на п'ятницю важливі рішення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі