субота, 10 липня 2021 09:00

Порошенка не пустили в музей, Разумков гуляв на Atlas Weekend, Рудик позувала у вінку в полі – тиждень політиків у фото
14

Сергій Притула вакцинувався цього тижня
Фото: Сергій Притула
Петро Порошенко на початку тижня поїхав у місто Нью-Йорк на Донеччині
Жан Беленюк поділився фото свого собаки
 Сергій Шкарлет в одеській школі обідав у їдальні
Їв шкільне меню і "слуга" Сергій Колебошин. Показав на фото їжу та напої

Спікер парламенту Дмитро Разумков показав, як купляє напої на Atlas Weekend. Голова партії "Голос" Кіра Рудик вакцинувалася від коронавірусу та святкувала Івана Купала у вінку. П'ятий президент, нардеп "Європейської солідарності" Петро Порошенко у місті Нью-Йорк на Донеччині не зміг потрапити до музею.

Хто з політиків цього тижня пішов на музичний фестиваль, отримав вакцину та працював у музеї – у матеріалі Gazeta.ua.

П'ятий президент, нардеп "Європейської солідарності" Петро Порошенко на початку тижня поїхав у місто Нью-Йорк на Донеччині, якому повернули історичну назву. Колега по фракції Ірина Геращенко показав відео, як їх з Порошенком не пустили до місцевого музею. "Влада, дізнавшись, що приїжджає Порошенко, закрила місцевий історичний музей на великий замок", написала Геращенко.

Натомість показали, як привезли знак із новою назвою міста, який тоді ж встановили на в'їзді до міста.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков з дружиною Юлією Чайкою і старшим сином Олександром відвідував фестиваль Atlas Weekend у Києві на ВДНГ. Показав фото, як обіймає сина, купляє напої на фуд-корті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інвестбанкір оцінив наслідки звільнень у Нацбанку

На Atlas Weekend потрапив і народний депутат від "Слуги народу" Роман Грищук. Також слухав музику із дружиною, акторкою Ганною Гресь. На фото "слуга" обіймає її перед сценою.

Грищук також показав фото, де з колегами по партії на день перевтілився на працівника "Музею науки" у столиці. Нардепи Сергій Колебошин, Ганна Пуртова, Дар'я Володіна разом із Грищуком показували дітям експерименти з біології, анатомії, фізики. "Пояснювали дітям чудеса науки через різні стенди і інтерактивні експонати", пояснив Грищук.

Грищук також поділився фото, як обідає у Верховній Раді. Показав еспресо, котлету та варені броколі за 70 грн. Опублікував фото, скільки коштують страви у парламенті, наприклад, селера по-корейськи – 27 грн.

Голова партія "Голос", нардепка Кіра Рудик показала, як цього тижня отримала другу дозу вакцини від коронавірусу AstraZeneca. Її сфотографували, поки сиділа на стільці перед лікаркою. Також виставила світлини до Івана Купала. Одяглася у довгу білу сукню та вінок з польових квітів. У такому вигляді позувала у полі.

Шоумен та волонтер Сергій Притула, який заявив про вихід з "Голосу", також вакцинувався цього тижня. Встиг сфотографуватися, коли медпрацівниця наклеювала пластир на місце уколу. "Виявляється, чіп Гейтса у рідкому стані", пожартував Притула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зеленський перевіряє США": чому Арахамія заговорив про досвід Китаю

Вакцинувався другою дозою AstraZeneca і наредп від "Голосу" Роман Лозинський. Він цього тижня також похвалився фото з активістом Сергієм Стерненком. "Нарешті зустрілись не тільки на суді", написав нардеп.

Міністр освіти Сергій Шкарлет в одеській школі обідав у їдальні. Показав "шведський стіл". "Діти мають змогу самостійно обирати страви із запропонованого меню на день. Також опрацьовується питання організації безглютенового та безлактозного харчування для учнів 1-4 класів", повідомив міністр. Шкарлету показали свіжі помідори та огірки, червоний перець, салат, апельсини, два види котлет, кілька гарнірів. Що куштував Шкарлет – не написав. Їв шкільне меню і "слуга" Сергій Колебошин. Показав на фото їжу та напої.

Нардеп від "Слуги народу" Жан Беленюк поділився фото свого собаки. Депутат у банному халаті сфотографувався зі своїм улюбленцем на шкіряному дивані. Похвалився також утепленою підлогою у себе вдома.

"Слуга" Микола Тищенко поїхав в гості до ромів Закарпаття. Сфотографувався із сім'єю на тлі їх маєтку. З колегами Тищенко пройшовся табором та вивчав, як роми соціалізуються.

Громадянська мережа "Опора" відмовилась від участі в Atlas Weekend через виступ на ньому російського артиста Валерія Меладзе. Згодом Українська Гельсінська спілка з прав людини оголосила бойкот фестивалю Atlas Weekend, який анонсував виступ Меладзе. Російський артист цього року розважав на вечірці родину самопроголошеного президента Білорусі, диктатора Олександра Лукашенка.

Зараз ви читаєте новину «Порошенка не пустили в музей, Разумков гуляв на Atlas Weekend, Рудик позувала у вінку в полі – тиждень політиків у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі