четвер, 07 листопада 2013 16:54

Пообіцяли і не прийшли: вечірній опозиційний мітинг під ВР провалився

Пообіцяли і не прийшли: вечірній опозиційний мітинг під ВР провалився
Фото: gazeta.ua

Представники УДАРу і "Батьківщини" так і не пришли на обіцяний мітинг під Верховною Радою України.

Захід мав розпочатися о 16:00 на підтримку єврозаконів та звільнення колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Як передає кореспондент Gazeta.ua біля парламенту зі сторони вулиці Грушевського знаходиться близько 10-15 мітингувальників, які ще лишилися стояти після ранкової акції. Наразі вулиця Грушевського відкрита для проїзду в обидві сторони, хоча вранці її частково перекривали. По периметру стоять правоохоронці. Їх близько 50.

"Я стою тут зранку бо переживаю долю Тимошенко і буду стояти поки не вирішать цю проблему", - наголосила киянка Валентина Олійник.

Вона тримає прапор із зображенням екс-прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комуністи в Черкасах клали квіти й кланялися порожньому місцю

"А для мене важливий Євросоюз. За нього і стою. А Росії як такої держави для мене не існує", - скзала Людмила Терентієвна, додавши, що "люди стояли і надіялися, що прийдуть опозиційні сили зараз, але їх нема. Я ж стою і буду, а нардепи нам нічого не кажуть і нічого не кажуть стосовно того, що робити, якщо не приймуть необхідні закони".

Нагадаємо, сьогодні в першій половині дня під Верховною Радою зібрався кількатисячний опозиційний мітинг. Активісти прийшли підтримати нардепів, які у четвер повинні вирішити "питання Тимошенко".

Зараз ви читаєте новину «Пообіцяли і не прийшли: вечірній опозиційний мітинг під ВР провалився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі