четвер, 16 січня 2014 19:19

Політтехнолог: опозиція сьогодні була безсилою

Політтехнолог: опозиція сьогодні була безсилою
Фото: Gazeta.ua

Опозиція ніяк не могла завадити прийняттю бюджету і решти скандальних законів 16 січня.

Таку думку в коментарі Gazeta.uaвисловив політтехнолог Сергій Гайдай

"Треба бути чесними, парламенту в нас давно немає. Опозиція ніяк не могла цьому (прийняттю законів - ред.) завадити. Вона могла цьому зарадити, коли була при владі. Вона повинна була змінити систему, щоб це стосувалося і тих хто прийде після неї. А так як вона тоді підтримувала систему і зараз мабуть є її частинкою, то їй тепер за російською приказкою "пізно пити боржомі, коли печінка розболілася", - сказав він.

"Те що її (опозицію - ред) використовують і обдурюють було видно завжди. Єдиний метод — блокування парламенту теж не ефективний, тому що депутати від "Регіонів" можуть придумати сотні способів щоб цьому завадити", - додав Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масовий вихід "регіоналів" не відбудеться — Золотарьов

На його переконання сьогодні забрали велику низку прав і свобод в українського народу.

"Очевидно це реакція на ті події, які в останні місяці йдуть в Україні - масові протести. Влада готується до нормальної реакції, яка буде в суспільства. Вона технічно собі зробила можливість робити це простіше ніж це відбувається зараз", - зауважив експерт.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада голосуванням руками ухвалила Держбюджет на 2014 рік. Процедура голосування зайняла усього близько 5 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Політтехнолог: опозиція сьогодні була безсилою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі