четвер, 16 січня 2014 18:35

Біля ВР десять міліцейських автобусів - правоохоронці ретельно охороняють "антимайданівців"
7

Фото: Фото: Андрій Жигайло

У центрі столиці та в урядовому кварталі продовжують стояти кілька десятків автобусів з правоохоронцями. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Міліція знаходиться навколо Кабінету міністрів. На площі перед Верховною Радою припарковано десять міліцейських автобусів.

Правоохоронці продовжують блокувати рух вулицею Грушевського, пропускають тільки автомобілі місцевих мешканців та працівників держустанов. Також патрулі стоять на входах до Маріїнського парку та нікого туди не впускають.

"Нам дана команда нікого не впускати, але всіх випускати. В таборі перед Верховною Радою ще залишились люди. Чи сьогодні вони поїдуть, чи будуть продовжувати стояти нам не відомо", - розповів один з офіцерів на вході до парку.

Наметове містечко антимайдану оточене металевими щитами. На входах, крім трійки міліціонерів, стоять п'ять-шість молодих хлопців з бейджами "Охорона громадського порядку". На території палять багаття в металевих бочках. Чи сьогодні закінчаться протести у парку, рядові учасники, що виходять звідти, не знають.

Зараз ви читаєте новину «Біля ВР десять міліцейських автобусів - правоохоронці ретельно охороняють "антимайданівців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі