середа, 09 жовтня 2013 20:45

Політолог: Оновлений "Фронт змін" буде провладним проектом

Політолог: Оновлений "Фронт змін" буде провладним проектом
Фото: news.liga.net

Політолог Андрій Золотарьов переконаний, що в разі створення партії-правонаступниці "Фронту Змін" зросте тенденція "тушкування" в опозиційному таборі, оскільки проект буде провладним.

Таку думку він висловив в коментарі Gazeta.ua.

"В Дніпропетровську казали, що це питання часу, коли Павелко піде з лав "Батьківщини". Членів майбутньої партії хочуть показати демократами, але це буде провладний проект, який повинен буде розхитати опозиційне середовище, та підсилити тенденцію до тушкування", - наголосив політолог.

Водночас він підкреслив: "Справа в тому, що у нас до лав опозиційних партій ввійшло занадто багато бізнесменів, які потрапили туди за гроші. А люди звикли робити гроші за будь-яку ціну, зокрема, за ціну власних переконань".

Нагадаємо, нардеп від фракції "Батьківщина" Андрій Павелко у своєму відкритому листі закликав лідера фракції Арсенія Яценюка створити партію-правонаступницю "Фронту змін".

"Фронт Змін" - це не порожній паперовий бренд. Це понад 20 тисяч членів партії, майже три тисячі з яких в 2010 році стали депутатами місцевих рад. Майже всі встояли перед владним "батогом і пряником" і не зрадили своїх виборців. Не голосували за дерибан землі, не вступали в коаліції з Партією Регіонів, не брали посад з рук влади", - написав він.

Зараз ви читаєте новину «Політолог: Оновлений "Фронт змін" буде провладним проектом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі