неділя, 06 жовтня 2013 12:07

Експерт розповів, яку гру ведуть соратники Яценюка

Експерт розповів, яку гру ведуть соратники Яценюка
Фото: objectiv.tv

Політолог Олексій Голобуцький переконаний, що нардеп від фракції "Батьківщина" Андрій Павелко "грає не на лідера фракції Арсенія Яценюка", закликаючи створити партію-правонаступницю "Фронту змiн". "Яценюк зробив свій вибір, об'єднавшись із "Батьківщиною", тому зрозуміло, що багатьом там не вистачає місця", - висловив думку з приводу відкритого листа соратника Яценюка.

Окрім того, він наголосив, що "Павелко може і новий проект створити". "Влада ставить на те, що зараз буде багато опозиційних, або псевдоопозиційних гравців на президентських виборах. І це все гра в цьому напрямку, - підкреслив політолог. - Павелко точно грає не на Яценюка і Тимошенко. Щоб зрозуміти, що він хоче– достатньо уважніше дослідити біографію політика. Просто є люди, які розглядають партії, як спосіб дійти до влади".

Нагадаємо, нардеп від фракції "Батьківщина" Андрій Павелко у своєму відкритому листі закликав лідера фракції Арсенія Яценюка створити партію-правонаступницю "Фронту змiн". "Фронт змін" - це не порожній паперовий бренд. Це понад 20 тисяч членів партії, майже три тисячі з яких в 2010 році стали депутатами місцевих рад. Майже всі встояли перед владним "батогом і пряником" і не зрадили своїх виборців. Не голосували за дерибан землі, не вступали в коаліції з Партією Регіонів, не брали посад з рук влади", - написав він.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, яку гру ведуть соратники Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі