пʼятниця, 04 жовтня 2013 11:24

Соратник закликав Яценюка створити партію-правонаступницю "Фронту змiн"

Соратник закликав Яценюка створити партію-правонаступницю "Фронту змiн"
Фото: facebook.com

Нардеп від фракції "Батьківщина" Андрій Павелко закликав лідера фракції Арсенія Яценюка створити партію-правонаступницю "Фронту змiн".

Про це сказано у відкритому листі депутата, опублікованому на Facebook.

"Рішення про ліквідацію "Фронту змін" деморалізувало нашу команду. Багато "фронтовиків" так і не знайшли відповіді - чому тільки ми з восьми партій, які йшли на вибори в складі Об'єднаної Опозиції, повинні відмовитися від своєї політичної сили. Цей лист - результат численних дискусій з великою кількістю людей, які створювали і розвивали політичну партію "Фронт змін", - зазначив політик в листі.

Також він додав, що члени партії усвідомили, що "не можемо відмовитися від принципів, які об'єднували "Фронт змін". Внутріпартійна демократія, самофінансування місцевих осередків та політична відповідальність - ось три кити, на яких будувалася діяльність нашої організації".

"Фронт змін" - це не порожній паперовий бренд. Це понад 20 тисяч членів партії, майже три тисячі з яких в 2010 році стали депутатами місцевих рад. Майже всі встояли перед владним "батогом і пряником" і не зрадили своїх виборців. Не голосували за дерибан землі, не вступали в коаліції з Партією Регіонів, не брали посад з рук влади", - додав він.

"Шановний Арсеній Петрович, ми повинні визнати помилкою ліквідацію "Фронту змін" і зберегти нашу політичну команду. Для цього ми пропонуємо створити нову партію-правонаступницю "Фронту змін" . При цьому вважаємо за необхідне будувати партнерські відносини з усіма опозиційними силами і в першу чергу з "Батьківщиною" в рамках єдиної демократичної коаліції", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Соратник закликав Яценюка створити партію-правонаступницю "Фронту змiн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі