четвер, 25 листопада 2021 15:21

Після серії "мінувань" на Закарпатті обрали голову облради

Після серії "мінувань" на Закарпатті обрали голову облради
Нового голову обрали не з першої спроби. Фото: ukrinform.ua

У четвер, 25 листопада, у Закарпатській обласній раді депутати обрали голову. Ним став представник партії "Рідне Закарпаття" Володимир Чубірка.

За відповідне рішення проголосували 37 депутатів із 64.

Депутати із фракцій "За майбутнє", "Слуга народу" і "КМКС Партія угорців України" повідомили, що не братимуть участі в голосуванні, пише Суспільне.

Володимир Чубірко був головою Закарпатської облради у 2014-2015 роках. Задекларував п'ять земельних ділянок, три будинки й три квартири. Має Mercedes-Benz 2011 року, у його дружини - Lexus 2013-го. Торік отримав подарунок - 3 млн 728 тис. грн. Готівкою тримає 1 млн 800 тис. грн і €100 тис.

Є директором фірми з вирощування зернових, бобових культур і насіння олійних культур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Слузі народу" готуються до виборів

Нового голову обрали не з першої спроби, зі скандалами, взаємними звинуваченнями фракцій про незаконність дій і трьома "замінуваннями" будівлі облради, повідомляє Zaxid.net

28 жовтня представника "Слуги народу" Олексія Петрова відправили у відставку з посади голови Закарпатської облради. Той назвав сесію нелегітимною і заявив, що звернувся до прокуратури.

Після цього депутати вирішили провести наступне засідання у четвер, 4 листопада. А 4 листопада - знову перенесли засідання на 6 листопада. Тоді поліція повідомила про замінування приміщення облради. Звільнений Петров скликав засідання на 15 листопада. Тоді знову повідомили про замінування. Засідання перенесли на 17 листопада, того дня теж повідомили про замінування.

Зараз ви читаєте новину «Після серії "мінувань" на Закарпатті обрали голову облради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі