середа, 10 жовтня 2012 15:37

Партія регіонів не проводитиме другий з'їзд до виборів - Мірошниченко

Партія регіонів не проводитиме другий з'їзд до виборів - Мірошниченко
Юрій Мірошниченко: кандидати з регіонів не захотіли переривати роботу на два дні заради з'їзду. Фото: news2000.com.ua

Другий етап з'їзду Партії регіонів може пройти не до, а після парламентських виборів, повідомив народний депутат від Партії регіонів, представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти побачили аж 80% технічних кандидатів на парламентських виборах

"Цілком можливо провести (другий етап з'їзду - gazeta.ua) вже за підсумками голосування і за підсумками проведення виборів. Є висока ймовірність того, що не буде другого етапу з'їзду зараз, до виборів. Але остаточне рішення ухвалюватиме президія політради і політрада", - сказав Мірошниченко в середу на прес-конференції в Харкові.

Він зазначив, що проведення з'їзду планувалося на 12 або 13 жовтня, однак багато кандидатів в народні депутати просять відкласти його через виборчу кампанію.

"Ми планували зустрітися або 12 або 13 жовтня з метою ще раз дати посил суспільству, що стосується нашої партії, її цілей і завдань та підбити проміжні підсумки ходу передвиборної кампанії, проаналізувати діяльність наших кандидатів, можливо дати додаткові імпульси в їх роботі ... Я не виключаю, що з'їзду не буде у зв'язку з тим, що багато звернень від кандидатів, які працюють в регіонах: це ж фактично два дні випаде", - сказав Мірошниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11% українських виборців готові продати свій голос на виборах

Як повідомлялося, раніше низка ЗМІ з посиланням на джерело повідомили про те, що Партія регіонів має намір провести з'їзд наприкінці поточного тижня.

Парламентські вибори в Україні намічені на 28 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів не проводитиме другий з'їзд до виборів - Мірошниченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі