четвер, 07 листопада 2013 06:57

Опозиція приготувалась до вирішального "бою" за майбутнє України

Опозиція приготувалась до вирішального "бою" за майбутнє України
Фото: www.unian.ua

Рішення Комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності щодо відправлення на доопрацювання усіх чотирьох законопроектів про лікування ув'язнених за кордоном свідчить про небажання влади в Україні асоціюватись з Європейським Союзом.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат від фракції "Батьківщини" Андрій Парубій.

Парламентар пояснив, що Комітет у цьому випадку відіграє лише рекомендаційну роль — його рішення Верховна Рада може взяти до уваги або не взяти.

"Але те, що провладні депутати з Комітету не проголосували за ці законопроекти — це дуже поганий симптом щодо того, чи будуть вони результативно голосувати 7 листопада. З'явився великий острах, що Янукович і Партія регіонів перекреслять наміри більшості українців щодо європейського шляху", - наголосив Парубій.

Він наголосив, що попереду надзвичайно важливий день.

"У житті кожної держави бувають такі дні, які визначають її майбутнє. Це буде законопроект не просто щодо Тимошенко. Це законопроект щодо майбутнього України. Адже закон, який дозволив би Тимошенко лікуватись за кордоном пов'язаний безпосередньо з підписанням Угоди про асоціацію", - заявив Парубій, додавши, що на плечі народних депутатів лягає дуже велика відповідальність.

Нагадаємо, парламентський Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності відправив учора на доопрацювання усі чотири законопроекти про лікування ув'язнених за кордоном, які дозволили б виїхати на лікування екс-прем'єру Юлії Тимошенко.

Водночас, раніше було заплановано, що усі ці документи будуть розглядатись у стінах парламенту у четвер, 7 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція приготувалась до вирішального "бою" за майбутнє України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

83

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі