вівторок, 02 жовтня 2012 11:34

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Німецькі лікарі приїдуть до Тимошенко через кілька днів?

Німецькі лікарі приїдуть до Тимошенко через кілька днів?
Юлія Тимошенко. Фото: tvi.ua

Лікарі з берлінської клініки "Шаріте" можуть приїхати до екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, яка проходить курс лікування в ЦКБ № 5 (Харків), не у вівторок, а через декілька днів.

Про це повідомив член міжнародної медичної комісії, директор Інституту патології хребта та суглобів ім. Ситенка Микола Корж.
"За моєю інформацією (правда, її достовірність не 100%), вони вчора поставили перед фактом, що не приїдуть сьогодні. Але наскільки це точна інформація, я сказати не можу", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко каже, що отримала виписку з лікарні

За його словами, візит німецьких лікарів може відбутися через кілька днів. Корж також не зміг сказати, хто саме з докторів "Шаріте" планує приїхати до Харкова.

"Можливо, це буде не Аннет Райссхауер або не тільки вона. Може приїхати більш представницька делегація", - зазначив Корж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники оприлюднили відео, на якому Тимошенко туфлею б'є в двері

В той же час в приймальні головлікаря ЦКБ № 5 не змогли підтвердити або спростувати інформацію про перенесення візиту німецьких лікарів.
"На даний момент у нас немає ніякої інформації з цього приводу", - сказали в приймальні головлікаря.

Нагадаємо, у вівторок, 2 жовтня, до Тимошенко повинна приїхати Райссхауер.

Зараз ви читаєте новину «Німецькі лікарі приїдуть до Тимошенко через кілька днів?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі