неділя, 02 червня 2019 05:25

Назвали дату переговорів оновленої Тристоронньої контактної групи

Назвали дату переговорів оновленої Тристоронньої контактної групи
ТКГ збереться в Мінську 5 червня.Фото: РБК

Президент Володимир Зеленський на наступному тижні оголосить імена нових представників України в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі, серед яких будуть і відомі персоналії, і нові люди.

"Мінський майданчик відновить свою роботу. Наскільки я розумію 5 червня це станеться. Буде призначена нова команда. Вона буде відповідно представлена ​​на наступному тижні. Оскільки це зробить президент, я не буду цього робити. Ви там побачите деякі знайомі обличчя, деякі, можливо , нові, але це, безумовно, запрацює ", - повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін в ефірі "Радіо НВ".

Він зазначив, що поки не бачить сенсу в проведенні переговорів в "нормандському форматі".

Зокрема, Клімкін вважає, що для того, щоб вести переговори за участю України, Росії, Франції та Німеччини щодо врегулювання ситуації на Донбасі, необхідно розробити порядок денний, інакше просування вперед не буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ "загубила" 80 полонених українців - Марчук пояснив, чому зривається обмін заручниками

24 травня представники української гуманітарної групи ТКГ в Мінську зустрілися з новообраним президентом України Володимиром Зеленським, а також керівництвом СБУ та об'єднаного центру з питань зниклих безвісти і заручників.

Зараз ви читаєте новину «Назвали дату переговорів оновленої Тристоронньої контактної групи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі