пʼятниця, 09 вересня 2011 12:33

Наскільки НУ-НС тепер єдина, побачимо у мажоритарних округах - експерт

Наскільки НУ-НС тепер єдина, побачимо у мажоритарних округах - експерт

Заяви про те, що після очищення "Нашої України - Народної Самооборони" (НУ-НС) від "тушок" відкривається шлях до створення на базі фракції нової політичної партії правого спрямування, є поки що лише словами, і не більше.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив політолог Сергій Таран.

За словами експерта, у парламентській фракції НУ-НС наразі існує дуже багато розрізнених груп.

"Вони можуть, звичайно, об'єднуватись. Але наскільки це буде ефективно, будемо знати не зараз, а тоді, коли дійде до висунення єдиних кандидатів у мажоритарних округах", - зауважив Таран.

На його переконання, висунення спільних кандидатів стане найкращою перевіркою нинішніх закликів нунсівців до спільної праці.

"Наскільки серйозними є слова того ж Наливайченка та інших про об'єднання на базі НУ-НС, буде добре видно, коли буде йтись про висунення мажоритарників. До цього, це лише заяви", - наголосив політолог.

Він додав, що парламентська фракція НУ-НС ніколи не була єдиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жванія та Омельченко вилетіли із НУ-НС. Далі буде...

"Я не думаю, що якщо з неї виженуть вже непотрібних людей, вона стане від того більш ефективною", - сказав Таран.

Нагадаємо, раніше голова політради партії "Наша Україна" Валентин Наливайченко заявив, що рішення парламентської фракції НУ-НС про виключення "тушок" відкриває шлях до реального політичного об'єднання в єдину праву партію.

Зараз ви читаєте новину «Наскільки НУ-НС тепер єдина, побачимо у мажоритарних округах - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі