пʼятниця, 03 серпня 2012 08:08

Наша політична "еліта" советська і провінційна - Рябчук

Наша політична "еліта" советська і провінційна - Рябчук
Микола Рябчук нагадав, що українці можуть продемонструвати фантастичну дисципліну. Фото: gurt-odessa.livejournal.com

Сучасна політична "еліта" в Україні складається із людей з радянським мисленням та провінційними комплексами.

Про це в ефірі 5 каналу заявив публіцист Микола Рябчук.

Зокрема, говорячи про необхідність створення об'єднавчого центру в нашій державі, Рябчук наголосив, що для цього має бути насамперед політична воля з боку владних політиків.

"Наші "еліти" - це поки що дуже советські люди — провінційні й з комплексами. Люди, які не знають зовнішнього світу. З них мало хто володіє західними мовами, вони не мають доброї освіти й живуть у герметичному просторі", - відзначив публіцист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: І Януковичу, і Тимошенко закинули відсутність правової свідомості

Водночас, за його словами, українці можуть й самі на певний час мобілізуватись, консолідуватись і показати фантастичні зразки дисципліни, солідарності і громадянської поведінки, як, наприклад, під час помаранчевої революції або Євро-2012.

"Якщо вони можуть так поводитись тиждень чи місяць, то чому увесь час так не можна робити? - підкреслив Рябчук. - У нас багато розумних і тверезо мислячих людей. Я не вважаю, що наша держава — країна дикунів. Це додає оптимізму".

 

Зараз ви читаєте новину «Наша політична "еліта" советська і провінційна - Рябчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі