четвер, 18 жовтня 2012 05:03

На Закарпатті зник кандидат від УДАРу

На Закарпатті зник кандидат від УДАРу
Фото: klichko.org

У партії УДАР Віталія Кличка стурбовані зникненням кандидата в народні депутати по мажоритарному округу № 70 Олександра Кічковського.

Про це повідомили в прес-службі УДАРу.

Як повідомляється, востаннє його бачили за кілька годин до того, як його заява про скасування реєстрації потрапила в ЦВК.

"Однопартійці Кічковського не вірять у те, що Олександр Петрович писав заяву в ЦВК про зняття його з виборів," - заявив голова Закарпатського виборчого штабу Валерій Пацкан.

Він розповів, що за день до появи цієї заяви в ЦВК Кічковський не збирався зніматися з виборів. Більш того, заяву в ЦВК подала людина, не є довіреною особою Кічковського.

Зараз телефон кандидата в народні депутати від УДАРу по округу з центром у Сваляві відключений, а вдома він не з'являвся майже добу. У партії припускають, що на кандидата міг чинитися тиск для його усунення від виборів.

Між тим, незважаючи на заперечення представника партії УДАР в ЦВК Валерія Карпунцова, Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидата по 70-му виборчому округу від УДАР Олександра Кічковського. За відповідне рішення проголосували 14 з 15 членів ЦВК.

Карпунцов висунув сумнів, що довірена особа, проживаючи у Криму, так оперативно передала заяву кандидата із Закарпаття, який жодного разу не заявляв про наміри зняти свою кандидатуру.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті зник кандидат від УДАРу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі