пʼятниця, 15 травня 2009 08:27

На порядку денному Ради - "Однорукі бандити"

На порядку денному Ради - "Однорукі бандити"
Верховна Рада на пленарному засіданні в п"ятницю, 15 травня, розгляне заборону грального бізнесу в Україні.

Про це йдеться в порядку денному парламенту.

Окрім цього, Рада заслухає звіт тимчасової спеціальної комісії з моніторингу стану ліквідації наслідків стихійного лиха, що сталося 23-27 липня 2008 року у Вінницькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській, Тернопільській та Чернівецькій областях.

Парламент має намір розглянути призначення позачергових місцевих виборів.

Також Рада розгляне законопроекти про внесення змін до статті 28 закону Про правові засади цивільного захисту, про державний нагляд за безпечним веденням робіт, про внесення змін до законодавчих актів з питань мисливського господарства та полювання, охорони, використання та відновлення тваринного світу і про внесення змін до Кодексу про адміністративні правопорушення щодо посилення заходів з боротьби із браконьєрством.

Парламент розгляне законопроекти про надання послуг, що сприяють виїзду фізичних осіб за кордон з території України або їх тимчасовому перебуванню за кордоном (Про недержавні еміграційні послуги), про внесення змін до законодавчих актів щодо забезпечення права осіб, які утримуються під вартою та про внесення змін до деяких законів про розвиток трудової діяльності засуджених.

Нагадаємо, що 14 травня фракція Партії регіонів третій день поспіль блоквала трибуну і президію Верховної Ради. Але, після Погоджувальної ради перший віце-спікер, регіонал Олександр Лавринович відкрив засідання і оголосив перерву до 15 травня.

Кореспондент.
Зараз ви читаєте новину «На порядку денному Ради - "Однорукі бандити"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі