четвер, 18 червня 2009 14:07

На місце Вінського претендують Васадзе та Бондар

 

На посаду міністра транспорту та зв"язку розглядаються кандидатури "бютівця" Таріела Васадзе та дніпропетровського губернатора Віктора Бондаря. Про це "ГПУ" стало відомо з достовірних джерел БЮТ.

У разі, якщо очільником Мінтрансу стане Бондар, його заступником буде людина Васадзе.

Нагадаємо, що 17 червня міністр транспорту Йосип Вінський подав у відставку. Її має прийняти Верховна Рада. Лише після цього може відбутися призначення нового міністра. Чергове засідання парламенту відбудеться у вівторок, 23 червня.

Днями Тимошенко заявила, що всі кадрові питання в уряді будуть вирішені наступного тижня. Зараз незаповненими залишаються вакансії міністра закордонних справ, міністра фінансів та міністра оборони.

Таріел Васадзе - засновник і президент АК "Українська автомобільна корпорація". Співзасновник акціонерних товариств, які утворюють в Києві велику торгову мережу "Квадрат" і ресторани швидкої їжі - "Швидко-Україна".

Колишній генеральний директор об"єднань Київавтотехобслуговування та Автосервіс, співзасновник UnitedTransportTechnologies - UTTECH.

У лютому 2007 р. увійшов до рейтингу найбагатших грузинських діячів планети за версією газети GeorgianTimes.

У 2009 році журнал "Фокус" оцінив капітал Таріела Васадзе в $ 290, 7 млн. За даними видання, минулого року він втратив $ 489, 3 млн.

За даними журналу "Кореспондент", в 2009 році статок Васадзе склав $ 500 млн.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «На місце Вінського претендують Васадзе та Бондар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі