четвер, 14 квітня 2011 18:21

На Львівщині 12-річна школярка народила здорову дівчинку від гвалтівників

На Львівщині 12-річна школярка народила здорову дівчинку від гвалтівників

Шестикласниця із села Сороки Пустомитівського району на Львівщині народила без ускладнень в обласному пологовому будинку.

Неповнолітня мама стверджує, що не знає, хто батько дитини. Її начебто згвалтували троє невідомих.

"У серпні я верталася селом пізно додому. По дорозі на мене напали троє чоловіків. Вдарили по голові та затягнули в кущі. Я більше нічого не пам'ятаю. Дома я нічого не казала. Боялася. Потім мені кілька місяців поспіль було дуже зле. Нудило ранками. Місячні припинилися. А в жовтні почав рости живіт", - неохоче розповіла породілля. Дівчинка просить не називати її ім'я та прізвище.

Народила шестикласниця у Львівському обласному пологовому будинку. Перейми тривали трохи більше 3-х годин. Все проходило природнім способом. У молодої мами народилася дівчинка вагою 2150 грам та 48 сантиметрів. Лікарі кажуть, що вага невелика, бо неповнолітня, будучи вагітною, погано харчувалася.

Зараз 12-річна мама разом із своєю дитиною перебувають у Пустомитівській районній лікарні в дитячому відділенні. Туди їх направили із соціальної служби.

"Живе дівчинка з ріднею в будиночку, де давно треба зробити ремонт. Поки батьки білять стіни, дівчина з дитинкою побудуть у лікарні. Їм тут забезпечують нормальний догляд, - розповіла Тетяна Стахів директор Пустомитівського районного центру соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді. - Батьки дівчини ніде не працюють. Мама от сама буде народжувати. Вітчим підробляє в селі кіньми. Сім'я їхня не відноситься до критичної, але малозабезпечена. Стосовно того, хто батько новонародженої - зараз цим займаємося разом з міліцією. Як не як молода мама стверджує про групове згвалтування. Але чомусь досі ніхто не писав ні заяви, ні звернень у міліцію. Дитина до сьомого місяця вагітності до школи ходила".

Обходжує свою новонароджену дівчинку шестикласниця самостійно. Годує грудьми, перебирає. Планує назвати Христинкою.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині 12-річна школярка народила здорову дівчинку від гвалтівників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі