вівторок, 13 червня 2023 23:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Морпіхи, десантники, піхота. Є рух вперед – Зеленський звернувся до нації

Морпіхи, десантники, піхота. Є рух вперед – Зеленський звернувся до нації
Президент України Володимир Зеленський записав чергове звернення до українців. Фото: Офіс президента

Збройні сили України здійснюють рух уперед на різних ділянках фронту.

Президент України Володимир Зеленський подякував українським воїнам за кожний крок і кожен метр української землі, яка звільняється від російського зла, розповів він у традиційному вечірньому відеозверненні, інформує Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залужний, Сирський, усі командувачі налаштовані позитивно. Президент сказав про контрнаступальні дії

Президент подякував українським героям з 80-ї окремої бригади десантно-штурмових військ з Бахмутського напрямку, підрозділам об'єданного стратегічного угруповання "Таврія", морпіхам 35-ї та 36-ї окремих бригад, 110-тій окремій механізованій бригаді, 128-мій окремій гірсько-штурмовій бригаді, десантникам "Сімдесятдевʼятки", артилеристам 55-ї окремої бригади "Запорізька Січ".

"Наші воїни, наші герої! Я дякую вам усім, хто зараз у бою, хто захищає і просуває вперед наші позиції", – сказав Зеленський.

Президент також подякував українському суспільству. Тим, хто розуміє, що звільнення України від окупантів потребує важких, героїчних та інтенсивних дій, які день за днем, крок за кроком дають необхідну потужність наступальним діям.

Міноборони України буде інформувати про просування українських сил на фронті лише після їх закріплення на позиціях.

У відомстві також закликали українців пережити інформаційні атаки ворога, написала заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Зараз ви читаєте новину «Морпіхи, десантники, піхота. Є рух вперед – Зеленський звернувся до нації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі