вівторок, 14 квітня 2009 13:27

Міністрам від "Нашої України" пропонують піти самим

Міністрам від "Нашої України" пропонують піти самим
Віце-спікер Микола Томенко радить міністрам, призначеним в уряд за квотою "Нашої України", подати у відставку.

Про це він сказав журналістам у вівторок, коментуючи слова лідера групи "За Україну" В"ячеслава Кириленка про неголосування за урядові законопроекти щодо співпраці з МВФ.

"Члени уряду, що працюють за квотою та рекомендацією "Нашої України", яка не поступається своїми принципами, мають написати заяви про відставку", - сказав Томенко.

На його переконання, ситуація, що склалася з голосуванням за урядові закони щодо співпраці з МВФ "доведена до абсурду".

Томенко нагадав, що, незважаючи на те, що президент Віктор Ющенко висловлював публічну підтримку даним законопроектам, "депутати, які від нього залежать, не проголосували".

"Усі соратники президента принципово не голосували за ухвалення законопроектів", - сказав він.

Лідер фракції НУНС Микола Мартиненко також не розуміє позиції частини членів фракції, які не голосували за внесення до порядку денного законопроектів, спрямованих на співпрацю з Міжнародним валютним фондом.

"Чому не було голосів за ті законопроекти, які сьогодні необхідні для суспільства, мені не зрозуміло", - сказав він.

За словами Мартиненка, на сьогодні потрібно свої внутрішньопартійні інтереси залишити на задньому плані і думати виключно про державу.

Крім того, він теж нагадав, що президент Ющенко підтримував ухвалення відповідних законопроектів, але частина НУ-НС все ж таки, не зважаючи на це, не голосувала.

За матеріалами: УНІАН, Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Міністрам від "Нашої України" пропонують піти самим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі