вівторок, 25 червня 2024 17:35

Міністерство оборони не підтримує законопроєкт про 150 днів на оновлення даних

Міністерство оборони не підтримує збільшення термінів оновлення даних у територіальних центр комплектування та соціальної підтримки для військовозобов'язаних з 60 до 150 днів.

Крайньою датою оновлення даних залишається 16 липня 2024 року. Про це повідомила "Українська правда".

Опублікували лист міністра оборони Рустема Умєрова Верховній Раді від 25 червня.

"У Міністерстві оборони України, в межах компетенції, з урахуванням проведеного аналізу уточнення даних громадянами України через електронний кабінет, центри надання адміністративних послуг та шляхом особистого прибуття до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, додатково опрацьовано проєкт Закону України "Про внесення змін до Прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про внесення змін до еяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку" щодо продовження строку оновлення військово-облікових даних", реєстраційний № 11305 від 29.05.2024, поданий народним депутатом України Ар'євим В.І. та іншими народними депутатами України, який не підтримується", - сказано у листі.

Автор: pravda.com.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Резерв+" з'явився QR-код

Минулого місяця Верховна Рада ухвалила законопроєкт про мобілізацію.

Президент Володимир Зеленський підписав закон.

В Україні діють воєнний стан і загальна мобілізація військовозобов'язаних.

18 травня набув чинності закон про мобілізацію. До 16 липня усім військовозобов'язаним, призовникам і резервістам віком від 18 до 60 років необхідно оновити свої дані через застосунок Резерв+, у ЦНАПі чи в ТЦК, повідомило Міноборони.

Зараз ви читаєте новину «Міністерство оборони не підтримує законопроєкт про 150 днів на оновлення даних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі