четвер, 12 листопада 2020 10:07

Мендель каже, що не хвора на коронавірус

Мендель каже, що не хвора на коронавірус
Прессекретарка президента Володимира Зеленського. Фото: Facebook\ Юлія Мендель

Прессекретарка президента Володимира Зеленського - Юлія Мендель назвала неправдивою інформацію про нібито її позитивний результат тесту на коронавірус.

"Привіт. Здогадаєтеся, який найбільший фейк ранку? Якщо буде позитивний – повідомлю", - пише вона в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський на самоізоляції провів першу нараду

Мендель відзначила, що тести на коронавірус робить регулярно.

Також вона розповіла, що глава держави і керівник ОП Андрій Єрмак перебувають у лікарні "Феофанія", бо там кращі умови для самоізоляції.

"Логістичні рішення приймалися доволі швидко, президент справді з Офісу вирушив додому, а звідти у вівторок перебрався до лікарні, адже там кращі умови для самоізоляції та догляду за пацієнтами з коронавірусною інфекцією".

Зеленський та Єрмак вже провели звідти кілька нарад, додала вона.

"Там же ввечері у вівторок президент спілкувався з канцлером Ангелою Меркель. Обоє активні і мають легкі симптоми хвороби".

11 листопада ЗМІ повідомили, що прессекретарка президента Юлія Мендель отримала позитивний результат тесту на коронавірус приблизно за тиждень до того, як захворів Володимир Зеленський.

Президент Володимир Зеленський отримав позитивний результат тесту на коронавірус. Захворів і голова його Офісу Андрій Єрмак. Раніше хворобу підтвердили у заступниці голови ОП Юлії Ковалів.

Заразився коронавірусом і голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Зараз ви читаєте новину «Мендель каже, що не хвора на коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі