четвер, 23 березня 2023 09:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Медведєв погрожує Німеччині війною

Медведєв погрожує Німеччині війною
Експрезидент РФ Дмитро Медведєв поширив чергову маніпуляцію щодо війни в Україні. Фото: eastnews.ua

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки України зібрав добірку фейків, маніпуляцій і дезінформації, які російські окупанти створили на ранок 23 березня.

Заступник глави Ради безпеки Російської Федерації Дмитро Медведєв поширив чергову маніпуляцію щодо війни в Україні, повідомила у четвер пресслужба ЦПД в Telegram.

"Кожен день постачання зброї в Україну наближає ядерний апокаліпсис, а можливе рішення Німеччини арештувати президента Росії Володимира Путіна буде однозначним оголошенням війни", ‒ цитують росЗМІ експрезидента РФ.

Дезінформацію поширив також запорізький колаборант Володимир Рогов:

"Київ має намір провести ще одну провокацію щодо Запорізької АЕС. А саме спробувати повністю її знеструмити. Для цього під виглядом нібито ремонтних робіт планують відключити останню резервну ЛЕП потужністю 750 кВ, яка живить атомну станцію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ордер на арешт Путіна: у МКС відреагували на погрози Росії

Коментуючи заяву Вашингтона щодо штатності бронебійних снарядів із збідненим ураном, посол Російської Федерації в Сполучених Штатах Америки Анатолій Антонов заявив, що Захід на чолі зі США "безповоротно вирішив підвести світ до небезпечної межі, за якою дедалі виразніше видніє ядерний армагедон".

Це – маніпуляція, попереджають в РНБО.

Німеччина виконає рішення Міжнародного кримінального суду про ордер на арешт російського президента Володимира Путіна, якщо він приїде до ФРН. Про це заявив міністр юстиції Німеччини Марко Бушманн.

Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав міжнародний ордер на арешт президента країни-агресорки Російської Федерації Володимира Путіна. Другий ордер стосується уповноваженої РФ з прав дитини Марії Львової-Бєлової.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв погрожує Німеччині війною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі