четвер, 09 вересня 2021 14:51

"Мав сісти у тюрму ще в 1990-х" – у Facebook гудуть про Тищенка

"Мав сісти у тюрму ще в 1990-х" – у Facebook гудуть про Тищенка
На сторінці "Процишин офіційний" пожартували: "Зробимо 90-ті разом". Фото: "Процишин офіційний"

В Офісі президента бояться будь-якої згадки про розслідування справи "вагнерівців", пишуть у соціальних мережах. Тому нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко влаштував бійку із депутатом Гео Леросом, який почав говорити про вагнергейт, зазначають дописувачі.

Як ще реагують на бійку біля трибуни в Раді – у матеріалі Gazeta.ua.

Сам нардеп Гео Лерос виклав відео нападу та написав: "Саме такими методами Зеленський фізично знищуватиме свободу слова та всіх опонентів режиму".

Тищенко ж висловився про бійку так: "З дитинства ненавиджу зрадників". Його підтримав "слуга" Юрій Камельчук.

Журналіст Богдан Буткевич у Facebook вважає, що на Банковій бояться будь-якої згадки про вагнергейт.

"Вони реально думають, що зможуть всім закрити рота? Навіть Леросу не змогли, адже після перерви він все одно закінчив виступ", – пише журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Разумкову треба берегтися" - політолог озвучив плани Зеленського на Раду

Про страх Офіса президента щодо розслідування справи "вагнерівців" також написав політолог Віктор Таран.

На сторінці "Процишин офіційний" пожартували про Тищенка: "Зробимо 1990-ті разом". Виклали фото, де постер до програми "Ревізор" із Тищенком переробили – додали бейсбольну биту зі слідами крові.

Богдан Процишин також пише: "Це Партія Регіонів 2.0. І вчиняти з ними доведеться так само, як ми вчинили з першою версією".

"Зеленський прийшов до влади саме завдяки свободі нещадно критикувати українських політиків на провідних телеканалах та концертних майданчиках країни", - нагадав політичний експерт Віталій Кулик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші олігархів чи Офіс президента: які групи впливу переможуть у Верховній Раді

Нападом на свободу слова називає такі дії Тищенка правник Геннадій Друзенко.

"А отже, затикання рота парламентарям – це постріл в серце парламентаризму", – додає він.

Екснардеп Олександр Черненко пожартував, як в ОП мають коментувати ситуацію: "Коля Тищенко мав сісти у тюрму ще в 1990-х. За хуліганку, рекет, наркоторгівлю, нанесення тяжких тілесних. Але не сів. Тому, як не крути, в усьому, що сьогодні відбувається, винні попередники".

Нардепка від "Голосу" Олександра Устінова згадала іншу бійку за трибуною: "Влада змінна, а цирк в парламенті вічний".

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко влаштував бійку у Верховній Раді. Це сталося після того, як позафракційний депутат Гео Лерос з трибуни заявив про зрив спецоперації щодо "вагнерівців".

Українські спецслужби готували масштабну операцію із затримання "вагнерівців", для чого виманили їх у Білорусь. Однак операцію зірвали на вимогу керівника Офіса президента Андрія Єрмака, заявив редактор видання "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов.

Зараз ви читаєте новину «"Мав сісти у тюрму ще в 1990-х" – у Facebook гудуть про Тищенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі