понеділок, 23 травня 2022 15:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Лукашенкові примарилося бажання НАТО відібрати Західну Україну

Лукашенкові примарилося бажання НАТО відібрати Західну Україну
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що НАТО та Польща хочуть відібрати захід України. Фото: eastnews.ua

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що НАТО та Польща мають на меті забрати західні області України. Про це він сказав на зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Лукакшенко вважає, що західні політики намагаються розділити Україну, передають державні ЗМІ Білорусі.

"Нас непокоїть, що вони (поляки та натовці, - Gazeta.ua) готові забрати, як це було до 1939 року, Західну Україну. Як я казав, ще українцям доведеться нас просити, щоб ми не допустили відриву цієї західної частини та інших частин від України", - каже він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Білорусі розгорнули дивізіони з "Точками-У" та "Смерчами"

Зустріч Лукашенка та Путіна проходить у російському Сочі. Мер Сочі Олексій Копайгородський раніше повідомив, що вони говоритимуть про "інтеграційну взаємодію в рамках Союзної держави, а також актуальні теми міжнародного та регіонального порядку денного".

Держсекретар Ради безпеки Білорусі Олександр Вольфович заявив, що на територію Білорусі начебто заходять "українські диверсійно-розвідувальні групи". Він так і не надав жодних доказів виявлення, затримання чи ліквідації білоруськими військовими так званих "українських ДРГ".

Зараз ви читаєте новину «Лукашенкові примарилося бажання НАТО відібрати Західну Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі