вівторок, 15 листопада 2016 19:23

Кучма попередив про жахливий сценарій

Кучма попередив про жахливий сценарій
УНІАН

Україна не витримає чергового Майдану.

Про це заявив журналістам другий президент, представник України в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кучма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Операція "Шатун" - СБУ озвучила задум Путіна

"А у нас раніше не за гроші виходили? Добровільно? Моя позиція сьогодні однозначна: Україна перебуває в такому стані, де такий непередбачений крок може закінчитися для країни погано. Я неодноразово звертався (до представників влади. - Gazeta.ua) - сам на сам і публічно. Сьогодні потрібно відкинути всі чвари і об'єднатися заради завтрашнього дня", - сказав він.

"Ми не витримаємо Майдан. Це не буде перший і другий Майдан, це буде щось страшніше. Давайте подумаємо, скільки на руках зброї. А якщо зброя на руках є, вона обов'язково стріляє. Потрібно дуже обережно дивитися на всі процеси", - зауважив Кучма.

За його словами, потрібно просити парламент - "нехай сядуть і домовляться".

Водночас Кучма зауважив, що "є підстави критикувати" деякі рішення нинішньої влади.

"Потрібно шукати вихід у ситуації з ошуканими вкладниками. Ситуація з комунальними послугами. Потрібно діяти. Невже фракції в парламенті не можуть дійти згоди?" - сказав другий президент.

"Давайте перестанемо воювати в парламенті. Може, тоді перестанемо воювати в Україні в цілому", - резюмував Кучма.

Сьогодні у Києві проходили акції протесту.

Зараз ви читаєте новину «Кучма попередив про жахливий сценарій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі