понеділок, 21 серпня 2023 19:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Кремлівський карлик побоюється росіян – українська розвідка

Кремлівський карлик побоюється росіян – українська розвідка
Путін боїться населення РФ, сказали в ГУР. Фото: Getty Images

Російська Федерація може почати нову хвилю мобілізації населення восени, Кремль стримують настрої російського населення.

Про це сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов ефірі телемарафону, повідомляє Gazeta.ua.

"Єдине, що стримує, – настрої населення так званої Російської Федерації. Яким би воно не було зазомбованим, мешканці Кремля побоюються наступних реакцій і думають над тим, як підвищити мобілізаційний запал і готовність населення йти на забій заради втілення якихось божевільних мрій кремлівського карлика і диктатора. Але тим не менш, досі цього не було. Але на осінь це ймовірний сценарій", – сказав Юсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Про***уємо все" – російський окупант назвав ЗСУ другою армією світу

Мобілізаційні заходи на території РФ не припинялися, повідомив представник ГУР.

"І після так званої часткової мобілізації правдами і неправдами цей м'ясний фонд поповнюється в російській армії", – сказав Юсов.

Торік у вересні президент РФ Володимир Путін оголошував мобілізацію. Тоді майже мільйон росіян втекли з РФ в інші країни.

За 544 днів українські воїни знищили понад 257 930 російських окупантів, 8449 броньовані машини ворога, 4358 танків, 315 літаків і 316 гелікоптерів.

Зараз ви читаєте новину «Кремлівський карлик побоюється росіян – українська розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі